Llistat provisional de preinscripcions

Ja es pot consultar la llista de preinscripcions a la LLIM ELS PINYONS de cara al proper curs 2020/21. A partir de demà dia 3 i fins el dia 9 de juny, si algú detecta un error s’inicia el termini per presentar una reclamació via correu als elspinyons@suara.coop.

Llistat de preinscripcions Provisional baremat LLIM Els Pinyons

Com us hem anat fent saber, l’Ajuntament d’Alella ha aprovat per Decret d’Alcaldia la modificació del calendari establert, publicant com estava previst avui dia 2 de juny la llista provisional de preinscripcions pel curs 2020-2021 a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alella i  al blog de la LLIM Els Pinyons.

El dijous 11 de juny a les 10h a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alella es farà el sorteig per ordenar totes les preinscripcions en base a la baremació i al número extret en sorteig. No s’hi podrà assistir però serà retransmès en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament d’Alella.

En funció de l’evolució de la desescalada i de la possible flexibilització dels requeriments, contactarem individualment per a gestionar la matrícula amb les famílies a qui puguem garantir plaça pel proper curs 2020-2021 en funció de la llista d’espera ordenada resultant del sorteig. En aquests moments la ràtio és de cinc alumnes màxim per espai/aula, i amb els alumnes ja escolaritzats actualment al centre  ja es compliria aquesta ràtio. Tot i així, com hem dit abans, és previsible que els requeriments de cara al curs vinent canviïn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: